5 Tips about Krise i parforholdet You Can Use Today

I har svært ved at tale om vigtige emner og er belastet af en eller flere af følgende vanskeligheder:

I kan sagtens komme rigtig langt selv. Nogle gange er det bare rart med en uvildig rådgiver, der kan give jer konkret vejledning helt specifikt ud fra de problematikker, I sidder med og give jer lavpraktiske værktøjer, I kan overskue at bruge i en travl hverdag.

Viktig: Samle informasjon du legger inn i en kontaktskjema, nyhetsbrev og andre skjemaer på alle sider

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Et parforhold i krise oplever vi typisk som ubehageligt eller meget ubehagelig! Når det er sagt er det helt normalt med en krise. Det helt afgørende er måden vi håndterer kriser på. Et godt sted at starte er at vide hvad en krise er.

 Når der er krise i parforholdet, kan det sagtens skyldes udefrakommende faktorer som ikke er direkte relaterbare til eller forbundet med parforholdet. Blot presser det eller de også parforholdet. Det kan være:

kan opleve, at andre vil ‘bestemme about dig’ eller er ‘omklamrende’, når de viser omsorg og engagerer sig i dit liv.

Kunne du lide denne artikel om at løse problemer i parforholdet? Så er du velkommen til at tilmelde dig vores free of charge nyhedsbrev og modtage nye berigende artikler med viden og gode råd hver måned.

Specialister arbejder med bestemte ting til hverdag og har Krise i parforholdet prøvet mange varianter inden for området.

Hvis du ofte har oplevet denne variety for smerte i barndommen eller senere i livet, kan det føre til udviklingen af utryg tilknytning. Der findes tre forskellige former for utryg tilknytning:

at kende. Som tidligere beskrevet skal du have kortlagt din companions handlinger og dine reaktioner på dette.

Kommunikation i forholdetStyrk kommunikationen i parforholdet. Oplever du at din associate er konfliktsky eller at han/hun kritisere.

Det er evnen til at gå ind i de problemfyldte emner – og ud af dem igen med forståelse og konkrete løsninger – som skaber et mere lykkeligt parforhold.

forhindrer os i at opdage og erkende den faktiske tilstand af manipulation og afpresning i parforholdet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Tips about Krise i parforholdet You Can Use Today”

Leave a Reply

Gravatar